Moderne designkeuken met een verborgen bijkeuken

Moderne designkeuken met een verborgen bijkeuken
- Design keukens
Met een combinatie van olijfgrijs en kastanje houtfineer creëert deze keuken een strak en toch uitnodigend interieur. De gekozen materialen zoals LEICHT BONDI, Terma kastanje houtfineer en een Cesarstone werkblad dragen bij aan de luxe uitstraling, terwijl de hoogwaardige apparatuur van merken zoals BORA en Miele zorgen voor functionaliteit en gebruiksgemak.

Het ontwerp van de keuken

Deze designkeuken is zowel innovatief als functioneel, met een focus op ruime opbergmogelijkheden en efficiënte werkruimtes. Het centrale eiland van 330 centimeter bij 120 centimeter biedt voldoende ruimte voor zowel koken als voorbereidingen. Aan de ene kant van het eiland bevindt zich een stijlvolle spoelbak met een moderne kraan, perfect voor het afwassen en voorbereiden van ingrediënten. De tegenoverliggende kastenwand biedt niet alleen extra opbergruimte, maar herbergt ook diverse ingebouwde apparaten, zoals ovens en koelkasten.

Geïntegreerde bijkeuken

De geïntegreerde bijkeuken, bereikbaar via doorloopdeuren, biedt extra opslag en werkruimte en zorgt voor een naadloze overgang tussen verschillende delen van de keuken. Dit slimme ontwerp zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is, terwijl de keuken er georganiseerd en opgeruimd uitziet.

Strategische indeling

Door de strategische indeling van de keuken wordt een harmonieuze en efficiënte werkomgeving gecreëerd. Dit ontwerp maximaliseert zowel de esthetische aantrekkingskracht als de functionele bruikbaarheid.

ASTO showroom foto

De gekozen stijl en kleuren

De gekozen stijl voor deze keuken kan worden omschreven als modern met warme kleuren en materialen. De combinatie van olijfgrijze LEICHT BONDI en kastanje houtfineer zorgt voor een strak en eigentijds uiterlijk, terwijl de toevoeging van warme houttexturen een vleugje gezelligheid en natuurlijkheid toevoegt.

Visueel contrast en esthetische keuzes

De kleuren en materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om een visueel aantrekkelijk contrast te bieden zonder afbreuk te doen aan de harmonie van het geheel. Het gebruik van een Cesarstone werkblad versterkt het moderne gevoel van de keuken, terwijl de houtfineer elementen zorgen voor een balans tussen koel en warm.

Deze esthetische keuzes maken de keuken niet alleen een plezier om in te werken, maar ook om naar te kijken. De combinatie van kleuren en materialen draagt bij aan een uitnodigende en luxe sfeer.

Detail foto van donker bruine keukenDe apparatuur en materialen

Deze designkeuken is uitgerust met een reeks hoogwaardige apparaten die zowel het kookproces als het dagelijks gebruik vereenvoudigen. De BORA Classic 2.0 inductiekookplaat biedt precisie en snelheid bij het koken, terwijl de Miele koelkast en vriezer van 178 centimeter voldoende opslagruimte bieden voor verse en bevroren producten.

Ingebouwde apparatuur

De ingebouwde vaatwasser, oven, stoomoven en bordenwarmer van Miele bieden alle moderne gemakken die die je kan wensen. Deze apparaten zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel de functionaliteit als de esthetiek van de keuken te verbeteren.

Werkblad en kastenfronten

Het Cesarstone werkblad in de kleur Moorland Fog is niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar voegt ook een luxe uitstraling toe aan de keuken. Samen met de LEICHT BONDI en Terma kastanje houtfineer kastenfronten, smelten deze materialen en apparaten samen in een keuken die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

ASTO showroom

Ontdek deze keuken in onze showroom in Rotterdam

Maak een afspraak

Meer artikelen

Een keuken met een verhaal
Een keuken met een verhaal
LEICHT BONDI | BOSSA: Een keuken boordevol eyecatchers. De achterwand is een combinatie van Carbon grijs en de gefineerd walnoot fronten. Het eiland is met kwartsiet in Deep Blue ompakt. De ...
- Kijkje in de keuken
LEICHT BOSSA F 45c keuken
LEICHT BOSSA F 45c
De BOSSA F 45 C met echt houten fronten in fineer eiken of walnoot. Uitstekende, lineaire ribbels in een raster van 12,5 mm geven het fineer een delicate, uiterst vitale, driedimensionale ...
- Greeploze keukens