LEICHT KYOTO: Subtiele Luxe in Japandi Stijl

LEICHT KYOTO keuken in japandi stijl in de ASTO showroom
- Keukens
Ontdek de subtiele luxe van de populaire Japandi stijl met LEICHT KYOTO. Een keuken waar elk detail zorgvuldig is gekozen om een sfeer van warmte en natuurlijke elegantie te creëren.

Wat is Japandi?

Japandi design is een trend die we de afgelopen jaren hebben zien groeien en ontwikkelen - en nu is hij groter dan ooit. Zoals de naam al suggereert, staat Japandi voor een uitgebalanceerde fusie van Japans minimalisme en Scandinavische gezelligheid, waardoor een strakke en toch comfortabele esthetiek ontstaat die echt aansluit bij onze steeds groeiende behoefte aan wellness thuis.

Japandi is gericht op het brengen van harmonie en rust in onze interieurs en hanteert een less-is-more benadering van wonen, met een rommelvrije houding. Het is een stijl die prioriteit geeft aan duurzaamheid en vakmanschap, waarbij vorm en functie hand in hand gaan.

DSCF8982

Japandi design in je keuken

Japans keukendesign heeft een voorkeur voor eenvoudige, neutrale paletten: denk aan gedempte, rustgevende kleuren, aardetinten en natuurlijke materialen zoals hout en steen. Het contrast van gebroken witte tinten tegen de kasten zorgt voor een kalmerende sfeer en geeft een strak en toch uitnodigend gevoel aan de ruimte.

DSCF8983
Voornamelijk minimalistisch, hoeft Japandi zeker niet saai te zijn. Door ingetogen groentinten, koele blauwtinten of donkere houtsoorten te introduceren, kun je de typische Japandi-look een beetje opfrissen. Textuur is alles! Gebruik daarom materialen uit de natuur voor de kasten en oppervlakteafwerkingen om een rustgevend 'buitengevoel' te creëren.

DSCF8996

Werkbladen zijn een geweldige manier om tastbare elementen in je keuken te brengen, of je nu kiest voor een koele cementen afwerking, strakke, ijskoude witte kleuren of natuursteen of marmer met een ruwe, onafgewerkte kwaliteit die uitnodigt om aan te raken.

LEICHT KYOTO

Met een heldere structuur en verfijnde materialen biedt de KYOTO keuken van het Duitse keukenmerk LEICHT een oase van rust. Met lichte houtsoorten, zachte textielen en subtiele kleuren wordt een rustgevend en gebalanceerde ruimte gecreëerd waar je graag tijd doorbrengt.

DSCF8995

Kitchen

Ontdek de LEICHT KYOTO keuken in onze showroom

Maak een afspraak

Meer artikelen

LEICHT BONDI | CLASSIC-FS
LEICHT BONDI | CLASSIC-FS
Tijdloos elegant zwart-wit karakteriseert deze keuken. Om het royale, monolithischeeiland een luchtige indruk te verlenen, loopt een witte band als een meander over elke zijde van het eiland en ...
- Keukens
Moderne elegante keuken van ASTO
ASTO Line 966
Een geminimaliseerde vormtaal laat exclusieve details nog beter uitkomen. Waar elegantie samenkomt met natuurlijkheid ontstaat een spannende combinatie van materialen. Een streling voor het oog en ...
- Keukens