Dé projectpartner voor keukens, sanitair en tegels

Projectontwikkelaar

ASTO, Huysinc en LEICHT Amsterdam bundelen hun krachten in DHOMUS en bieden volledige ontzorging voor ontwikkelaars, aannemers en investeerders in Nederland

Bekijk DHOMUS.nl

Een greep uit onze projecten

STACK Rotterdam

85 woningen, Rotterdam, 2024

't Lage in Moordrecht

85 woningen, Moordrecht, 2024

DHOMUS

Een droom voor elk budget

Met onze processen en hoogwaardige showrooms brengen we de ideeën van onze klanten tot leven. Dankzij onze slimme oplossingen halen we het maximale rendement uit ieder budget.

Klanttevredenheid en bouwbegeleiding

Onze processen zijn fijngeslepen door jarenlange ervaring in de ontwikkelings- en bouwsector. Dit heeft niet alleen voordelen voor het eindproduct, maar ook voor de weg ernaartoe. Ons toegewijde projectbureau gidst u door het gehele voorbereidingstraject van het project waarna de klant verder begeleid wordt tijdens de klantreis door onze deskundige medewerkers.

Winnende concepten

Bij DHOMUS bieden we toonaangevende keukenconcepten, ondersteund door topmerken zoals LEICHT, Schröder, en SieMatic, en onze kwalitatieve huismerken. Onze "winnende modeloplossingen" zijn ontworpen om bouwbedrijven een voorsprong te geven bij aanbestedingen, door aantrekkelijke, kwalitatieve keukens te leveren die projectontwikkelaars en klanten overtuigen.

Mensen kopen geen vastgoed. Mensen kopen een droom. Wij helpen ze om deze droom te realiseren.

Met meer dan 100 jaar ervaring in het realiseren van hoogwaardige keukens, badkamers en tegels, zijn wij de partner voor bouw- en ontwikkelprojecten in Nederland.
Over DHOMUS
Eén van de uitzichten vanuit De Zalmhaven