Ontdek onze tijdloze designkeukens

50

jaar ervaring

1300 m²

showroom

24

keukenopstellingen
01

Design keukens

Designkeukens worden gekenmerkt door strakke lijnen, minimalistische ontwerpen, geavanceerde apparatuur en hoogwaardige materialen.
Maak een afspraak
02

Industriële keukens

Deze keukens combineren ruwe materialen zoals hout, beton en staal. Zo ontstaat een een stoere maar verfijnde look.
Maak een afspraak
03

Greeploze keukens

Een keuken zonder zichtbare handgrepen biedt een strakke, uniforme look die het gevoel van ruimte en openheid versterkt.
Maak een afspraak
04

Landelijke keukens

Landelijke keukens smelten traditionele gezelligheid samen met moderne elegantie, perfect voor wie een warme, rustieke ambiance met een verfijnde touch zoekt.
Maak een afspraak
05

Moderne keukens

Met hun focus op eenvoud, innovatie en functionaliteit, bieden moderne keukens een ruimtelijk gevoel door open indelingen, ingetogen kleurenpaletten en geavanceerde verlichting
Maak een afspraak

Wat wij te bieden hebben

Persoonlijke benadering

Een nieuwe keuken gaat vaak gepaard met een nieuwe levensfase. Daar hoort een aantal duidelijke wensen bij, maar ook een bepaald budget. Wij helpen je een keuken kiezen die daar precies op aansluit.

Transparantie

We zijn transparant over alle kosten van onze keukens. Van de grote kasten tot de schroeven en scharnieren. Alles heeft een vaste prijs. Zo kun je gerust een keuken kiezen die past bij jouw budget.

Ruim 50 jaar ervaring

Al sinds 1973 geven wij vorm aan keukendromen. Niet alleen met oog voor functionaliteit en design, maar ook met een visie op een keuken als essentieel onderdeel van je totale leefruimte.
Over ons
ASTO inspiratieboek

ASTO Inspiratieboek

Ontvang ons ASTO-inspiratieboek vol stijlvolle inspiratie voor je keuken en badkamer

Vraag het inspiratieboek aan