Onze showroom
in Rotterdam

Ontdek onze veelzijdige showroom in Rotterdam. Laat je inspireren door onze collectie tijdloze keukens en hoogwaardige badkamers. Weet je nog niet zeker wat bij jou past? Onze ervaren adviseurs helpen je graag om een keuken of badkamer te vinden die precies aansluit bij je wensen.

Maak een afspraak
Maatwerk

Welke keukenstijl
past bij jou?

Of je nu zelf een kijkje neemt in onze showroom of advies krijgt van een van onze adviseurs. Wees gerust. Je vindt gegarandeerd een keuken- of badkamerstijl die bij je past.

Wat wij te bieden hebben

Persoonlijke benadering

Een nieuwe keuken gaat vaak gepaard met een nieuwe levensfase. Daar hoort een aantal duidelijke wensen bij, maar ook een bepaald budget. Wij helpen je een keuken kiezen die daar precies op aansluit.

Transparantie

We zijn transparant over alle kosten van onze keukens. Van de grote kasten tot de schroeven en scharnieren. Alles heeft een vaste prijs. Zo kun je gerust een keuken kiezen die past bij jouw budget.

50+ jaar aan ervaring

Al sinds 1973 geven wij vorm aan keukendromen. Niet alleen met oog voor functionaliteit en design, maar ook met een visie op een keuken als essentieel onderdeel van je totale leefruimte.
Over ons
Inspiratie

Ontdek onze keukens en badkamers.

In onze showroom vind je een ruime selectie aan tijdloze keukens en hoogwaardige badkamers die inspiratie bieden voor jouw woonruimte.
Meer inspiratie
Keukens en badkamers bij ASTO

Recensies

Onze klanten vertellen

Laat een recensie achter

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Contact
Stel dat door de ASTO showroom loopt

Kom langs in onze showroom in Rotterdam

Maak een afspraak