LEICHT BONDI VALAIS

BONDI VALAIS
- Keukens
Karaktervol en behaaglijk oogt het eikenhouten oppervlak met de expressieve reliëfstructuur. In een spannend contrast hiermee de precieze contouren van fronten en werkblad. Inspirerend is ook de materiaalmix: gestructureerd hout met zijn warme tonaliteit staat in bewuste tegenstelling tot de gevoelsindruk van de matte lak in koel carbongrijs.

BONDI VALAIS

SCHOONHEID ZIT VAN BINNEN

Rustige, doorlopende fronten worden afgewisseld door decent verlichte vitrines en open kasten. Het is een puur genoegen om het interieur te verkennen: inzet- en indelingselementen van hoogwaardig echt hout maken het heel eenvoudig om alles netjes te houden.

BONDI VALAIS

Ontdek de BONDI VALAIS keuken hier of in onze showroom in Rotterdam. Kom langs om nog meer mogelijkheden te ontdekken voor jouw persoonlijke woonwensen. 

Kitchen

Kom langs in onze showroom in Rotterdam

Maak een afspraak

Meer artikelen

LEICHT AVENIDA | ASTO
LEICHT AVENIDA
In het middelpunt staat het koken – en daarom werd de „kookplek“ in het centrum van het royale werkvlak geplaatst. In de kasten staan alle keukenbenodigdheden opgeborgen – en de dingen waar men ...
- Keukens
LEICHT CONCRETE-C
LEICHT CONCRETE-C
Tijdloze esthetiek, modern design en authentiek materiaalgebruik zijn bepalend voor de stijl en expressie van een LEICHT keuken. Overtuigend omgezet in het succesvolle betonfront “Concrete”. ...
- Keukens