Klassieke keuken met landelijke details

Klassieke ASTO keuken met landelijke details
- Landelijke keukens
Deze klassieke keuken met landelijke details combineert moderne functionaliteit met een tijdloze uitstraling. Het ontwerp met een groot spoeleiland en een ruim kookgedeelte biedt zowel praktische voordelen als esthetische schoonheid.

De subtiele Merino kleur, hoogwaardige materialen zoals een keramisch werkblad en fijne details zoals landelijke deurknoppen maken deze keuken een perfecte keuze voor liefhebbers van een verfijnde, maar toch gezellige stijl.

Plek voor familie en vrienden

De opstelling van deze keuken is zowel praktisch als uitnodigend, met een groot spoeleiland dat tevens een zitje bevat, en een ruim kookgedeelte met een indrukwekkend fornuis. Deze configuratie maakt de keuken niet alleen functioneel, maar ook een gezellige plek voor familie en vrienden om samen te komen.

Groot spoeleiland

Het spoeleiland van ongeveer 280 cm biedt voldoende ruimte voor voedselvoorbereiding, afwas en zelfs een gezellige eetplek. De geïntegreerde zitruimte maakt het een ideale plek voor informele maaltijden of om gewoon gezellig bij te praten.

Ruim kookgedeelte

Het kookgedeelte van ongeveer 480 cm is uitgerust met een Steel inductie fornuis en een Novy afzuigunit, wat zorgt voor een efficiënte en plezierige kookervaring. De ruime indeling biedt voldoende werkruimte voor zelfs de meest uitgebreide kookprojecten.

Landelijke witte keuken

Een strakke en tijdloze look

De gekozen stijl voor deze keuken is modern-klassiek, wat betekent dat het een traditionele uitstraling heeft zonder overdreven details zoals lijstjes. Dit resulteert in een strakke en tijdloze look die gemakkelijk te integreren is in verschillende interieurstijlen.

Merino kleur voor een frisse en lichte uitstraling

Het gekozen keukentype is Riva, bekend om zijn hoogwaardige afwerking en duurzame materialen. De combinatie van hout fineer, gelakt in de Merino kleur, en het exclusieve keramische werkblad van Arte, zorgt voor een luxe en verfijnde uitstraling.

De elegante Merino kleur, een subtiele grijs-witte tint, zorgt voor een frisse en lichte uitstraling. Deze kleur is zowel modern als klassiek, waardoor het perfect past bij de algehele stijl van de keuken.

Landelijke details

De keuze voor landelijke deurknoppen en subtiele decoratieve elementen voegt een unieke charme toe aan de keuken. Deze details zijn zorgvuldig gekozen om perfect te harmoniseren met het moderne klassieke ontwerp, wat resulteert in een tijdloze en aantrekkelijke keuken.

Een tijdloze keuken

Deze keuken is de oudste showroomkeuken in onze collectie, wat getuigt van de tijdloze aantrekkingskracht en blijvende populariteit van deze stijl. De combinatie van moderne en klassieke elementen zorgt ervoor dat deze keuken altijd in de mode blijft.

Ben je op zoek naar inspiratie en advies op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Rotterdam. Onze advieseurs helpen je graag!

 

Landelijke witte keuken

 

Moderne apparaten in een landelijke setting

De materialen en apparaten in deze keuken zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel esthetische als praktische voordelen te bieden. Van het exclusieve keramische werkblad tot de hoogwaardige keukenapparatuur, elk element draagt bij aan de functionaliteit en het uiterlijk van de keuken.

Keramisch Werkblad

Het werkblad is gemaakt van exclusief keramiek, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. De geïntegreerde keramische spoelbak past perfect bij het werkblad, waardoor een naadloze en stijlvolle look ontstaat.

Hoogwaardige Apparaten

De keuken is uitgerust met een Steel inductie fornuis, een NOVY-afzuigunit, en Siemens apparaten zoals een koelkast, vriezer en vaatwasser. Daarnaast is er een Quooker Classic geïnstalleerd, die direct kokend water levert, wat het koken en bereiden van warme dranken aanzienlijk vergemakkelijkt.

Landelijke witte keuken

Voor wie is deze klassieke keuken met landelijke details geschikt?

  • Een klassieke keuken met landelijke details biedt de perfecte balans tussen traditie en moderniteit.
  • Met een doordacht ontwerp, hoogwaardige materialen en zorgvuldig gekozen details, is deze keuken niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog.
  • Of je nu een fervent kok bent of gewoon houdt van een mooie keuken, een klassieke keuken met landelijke details is een tijdloze keuze die elke woning verrijkt.
ASTO inspiratieboek

Laat je inspireren door een selectie van keukens waar wij en onze klanten trots op zijn.

Download het gratis inspiratieboek

Meer artikelen

Stoere industriële keuken met warme houtelementen
Stoere industriële keuken met warme houtelementen
Deze keukenopstelling combineert een grote kook- en spoeleiland met een kastenwand en een koffiehoek, en reflecteert een modern industriële stijl. Met een combinatie van donkergrijs, wit en kunststof ...
- Industriële keukens
functionele designkeuken van ASTO
Functioneel design
'We wilden graag een keuken die goed schoon te houden is. We waren heel enthousiast over de kleine design keuzes waar je als ‘leek’ niet zo snel over na zou denken. Bijvoorbeeld het dunne blad wat ...
- Kijkje in de keuken