Stoere industriële keuken met warme houtelementen

Stoere industriële keuken met warme houtelementen
- Industriële keukens
Deze keukenopstelling combineert een grote kook- en spoeleiland met een kastenwand en een koffiehoek, en reflecteert een modern industriële stijl. Met een combinatie van donkergrijs, wit en kunststof hout creëert deze keuken een strak en toch warm interieur.

Deze keuken met glasoptiek uit de ASTO Select Line met een Topcore werkblad dragen bij aan de robuuste uitstraling, terwijl de hoogwaardige apparatuur van merken zoals Pando en ATAG zorgen voor functionaliteit en gebruiksgemak.

Donkere industriële keukenEen moderne en industriële keuken

Het ontwerp van deze keuken is zowel innovatief als functioneel, met een focus op ruime opbergmogelijkheden en efficiënte werkruimtes. Het centrale kook- en spoeleiland van drie meter bij 120 centimeter biedt voldoende ruimte voor zowel koken als voorbereidingen.

Aan de ene kant van het eiland bevindt zich een ruime spoelbak met een stijlvolle, moderne kraan, perfect voor het afwassen en voorbereiden van ingrediënten. De tegenoverliggende kastenwand van 360 centimeter biedt niet alleen extra opbergruimte, maar herbergt ook diverse ingebouwde apparaten, zoals ovens en klimaatkasten.

De aparte koffiehoek met een hoogwaardige koffiemachine en open schappen zorgt voor een gezellige plek om te ontspannen. Door de strategische indeling van de keuken wordt een harmonieuze en efficiënte werkomgeving gecreëerd.

Waarom kiezen tussen een moderne of een industriële keuken als je ze ook kunt combineren?

Beide stijlen kunnen minimalistisch zijn, hoewel op verschillende manieren. De moderne keuken neigt naar strak en gestroomlijnd, terwijl de industriële keuken de voorkeur geeft aan een eenvoudige, functionele inrichting.

Beide stijlen bevorderen open, luchtige ontwerpen. Dit betekent vaak open planken, greeploze keukenfronten, en ruimtelijke indelingen. Neutrale kleurenschema's zijn een gemeenschappelijk kenmerk. Industriële keukens gebruiken vaak donkere neutrale kleuren, terwijl moderne keukens lichtere neutrale kleuren gebruiken.

Metaal is een belangrijk element in beide stijlen. In moderne keukens wordt vaak roestvrij staal gebruikt, terwijl industriële keukens zwaardere metalen zoals gietijzer kunnen gebruiken. Beide stijlen kunnen de nieuwste technologieën en apparatuur integreren om functionaliteit en efficiëntie te bevorderen.

Stijl en kleuren

De gekozen stijl voor deze keuken kan worden omschreven als modern en industrieel, met warme houtelementen die een uitnodigende sfeer creëren. De combinatie van donkergrijze en witte kleuren zorgt voor een strak en eigentijds uiterlijk, terwijl de toevoeging van kunststof houttexturen een vleugje warmte en natuurlijkheid toevoegt.

Deze kleuren en materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om een visueel aantrekkelijk contrast te bieden zonder afbreuk te doen aan de harmonie van het geheel. Het gebruik van ASTO Select glasoptiek voor de kastenfronten en een Topcore werkblad versterkt het moderne en industriële gevoel van de keuken, terwijl de houtelementen zorgen voor een balans tussen koel en warm. Deze esthetische keuzes maken de keuken niet alleen een plezier om in te werken, maar ook om naar te kijken.

Donkere industriële keukenDe apparatuur en materialen

De keuken is uitgerust met een reeks hoogwaardige apparaten die zowel het kookproces als het dagelijks gebruik vereenvoudigen. De Pando klimaatkasten zorgen voor optimale opslagomstandigheden voor zowel voedsel als wijn, terwijl de Wave design afzuigkap niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan het keukenontwerp vormt.

De ATAG-inductiekookplaat biedt precisie en snelheid bij het koken, en de ingebouwde vaatwasser, koelkast, stoomoven, oven en servieswarmer bieden alle moderne gemakken die men zich kan wensen. Het Topcore werkblad is niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar voegt ook een luxe uitstraling toe aan de keuken. Samen met de ASTO Select kastenfronten in glasoptiek, vormen deze materialen en apparaten een keuken die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

Lodewijk en Salome staan klaar voor alle service vragen

Bekijk deze keuken in onze showroom in Rotterdam

Maak een afspraak

Meer artikelen

Moderne houtlook keuken van ASTO
ASTO Line 937
Ontdek de charme van deze prachtige ASTO Line 937 keuken, die tijdloos en modern tegelijk is. De keuken straalt stijl en elegantie uit en zal zeker een eyecatcher zijn in elke ...
- Greeploze keukens
Donkere keuken van ASTO
ASTO Line 744
Maak kennis met de ASTO Line 744 keuken. Een blikvanger met een trendy uitstraling waarin een natuurlijke look met fronten in authentieke eikenlook combineert met stijlvolle, matzwarte ...
- Greeploze keukens