LEICHT BOSSA F 45c

LEICHT BOSSA F 45c keuken
- Keukens
De BOSSA F 45 C met echt houten fronten in fineer eiken of walnoot. Uitstekende, lineaire ribbels in een raster van 12,5 mm geven het fineer een delicate, uiterst vitale, driedimensionale uitstraling. Laminaatfront van origineel FENIX-materiaal in ultramat; voelt zacht aan met een anti-vingerafdruk afwerking.

Natuurlijk en opgeruimd

Het BOSSA oppervlak in eikenfineer geeft de greeploze keukenmodules een huiselijke indruk. Achter deze facade met schuifdeuren zijn de provisiekastmodules met uittrekbare legborden verborgen. Bij het openen van de kast kan de deur zijdelings worden ingeschoven. Dat is praktisch en ziet er mooi uit. Apparatuur blijft bij het niet gebruiken netjes verborgen en het geheel krijgt een strakke uitstraling. 

Bossa F 45c keuken

 

BOSSA F 45c

Kom langs in onze showroom in Rotterdam

Maak een afspraak

Meer artikelen

BOSSA-E | BOSSA WALNOOT | FENIX F 45
LEICHT BOSSA-E | BOSSA WALNOOT | FENIX F 45
Dit nieuwe programma van LEICHT heeft een verfijnde uitstraling met het supermatte Fenix-oppervlak en de in een hoek van 45° afgeschuinde kant. 
- Keukens
ASTO Line 842 | ASTO
ASTO Line 842
Deze keuken in expressief betonlook onderstreept de urban lifestyle. Beton is een trend die veel speelruimte overlaat bij de vormgeving en de rest van het interieur. Voor elke smaak is er binnen deze ...